Voor iedereen betaalbare rechtshulp bij Gloudi Advocatuur

Wij vinden dat goede rechtshulp voor iedereen financieel mogelijk moet zijn. 

Gefinancierde rechtsbijstand

Komt u in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand, dan betaalt u een eigen bijdrage die afhankelijk is van uw inkomen. Deze eigen bijdrage geldt voor de gehele zaak. Informeer bij het maken van de afspraak of u hiervoor in aanmerking kunt komen.

Voor een soepele afhandeling van uw rechtsbijstandsaanvraag neemt u bij het eerste gesprek de volgende documenten mee: 

paspoort of identiteitskaart van u en uw partner
de jaaropgaves van u en uw partner van de afgelopen 2 jaar 


Mocht u voor een echtscheidingsprocedure komen dan hoeft u alleen uw eigen paspoort of identiteitskaart en uw jaaropgaves van de afgelopen 2 jaar mee te nemen.


Verwijzing Juridisch Loket
Het Juridisch Loket stelt vast of u voor uw zaak een advocaat nodig heeft. Als u door het Juridisch Loket bent doorverwezen, dan ontvangt u een korting op uw eigen bijdrage.

Licht advies

Een licht advies is maximaal 3 uur rechtsbijstand. Als u aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand, betaalt u een lagere eigen bijdrage voor licht advies. Het maakt niet uit of u via het Juridisch Loket bent doorverwezen of zelf voor een licht advies bij ons kantoor komt.

Informatie voor betalende cliënten

Betaalbare rechtshulp
Ook als u boven de toevoeggrens zit, vinden we het belangrijk dat u betaalbare rechtshulp kunt krijgen. Daarom hanteert advocatenkantoor Gloudi Advocatuur prijsafspraken die gebaseerd zijn op het vergoedingssysteem dat gehanteerd wordt door de Raad voor Rechtsbijstand. In het eerste gesprek met uw advocaat krijgt u verdere uitleg hierover. Wilt u van tevoren meer informatie, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Togagesprek
Voor juridisch advies van een van onze advocaten is het mogelijk een afspraak te maken voor een zogenaamd togagesprek. De kosten van dit gesprek bedragen € 50,- (inclusief btw). Dit is aanmerkelijk goedkoper dan de laagste eigen bijdrage van € 143,-. Het togagesprek rekent u na afloop van het gesprek af. U kunt pinnen of contact betalen.

Voorschotten

Ons kantoor werkt vaak met voorschotten. Voor een vlotte afwikkeling van uw zaak is het verstandig om bij het eerste gesprek een aanbetaling te doen. Deze aanbetaling is gelijk aan de laagste eigen bijdrage.

Betalingsregelingen

Kunt u niet in een keer de gehele nota voldoen, dan is het mogelijk om in overleg een betalingsregeling te treffen. Neemt u daarvoor contact op met onze afdeling debiteurenadministratie.

Gloudi Advocatuur
Botter 11-05
8232 JN Lelystad 


Postbus 321 

8200 AH Lelystad


KvK-Nummer 

53306228

Telefoon
0320 – 250 666


Fax 

0320 – 253 268


E-mail 
info@gloudiadvocatuur.nl

Openingstijden

Maandag       

9:00 - 16:00


Dinsdag        
9:00 - 16:00 


Woensdag    
9:00 - 16:00 


Donderdag    
9:00 - 16:00 


Vrijdag            
9:00 - 16:00

Bankrekeningnummer
ING bank: NL10 INGB 0678.2161.77
ING bank: NL10 INGB 0000.3365.27

Gloudi Advocatuur: uw partner in recht