RECHTSHULP VOOR IEDEREEN

Juridisch advies nodig?

Gratis juridisch advies in Lelystad

Gloudi Advocatuur biedt rechtshulp en juridisch advies binnen verschillende rechtsgebieden. Dat doen we voor betalende cliënten, maar u kunt ook bij ons terecht voor gratis juridisch advies. Bent u op zoek naar rechtshulp? Lees dan verder voor meer informatie over de verschillende rechtsgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn. Ook vertellen we u graag over ons spreekuur voor gratis advies.

Huurrecht

Als huurder of verhuurder heeft u rechten en plichten. Verhuurt u een huis en betaalt de huurder de maandelijkse huur niet? Of bent u huurder en komt de verhuurder zijn afspraken niet na? Bij dit soort geschillen geven we u juridisch advies en helpen wij u het conflict op te lossen.

Consumentenrecht

Heeft u problemen met de opzegging van een abonnement of doet de leverancier van een product moeilijk over de garantietermijn? Als consument heeft u verschillende rechten. Onze advocaten adviseren u bij dit soort geschillen.

Gratis juridisch spreekuur

Elke woensdag kunt u bij ons terecht voor gratis juridisch advies. Onze advocaten bieden u tussen 9:00 en 15:00 uur op ons kantoor te Lelystad een tijdslot van twintig minuten waarin zij al uw vragen over rechtshulp beantwoorden en u op weg helpen in uw specifieke situatie.

Gloudi Advocatuur
Bezoekadres: 

Botter 11-05 

Lelystad

KVK: 53306228

Privacyverklaring

Contactgegevens

Postadres: 

Postbus 321

8200 AH Lelystad

 0320 - 25 06 66

 info@gloudiadvocatuur.nl

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 09:00 - 16:00

LET OP: Gloudi Advocatuur is elke woensdag gesloten!


Bankrekeningnummer

ING bank: NL10 INGB 0678.2161.77

ING bank: NL10 INGB 0000.3365.27