De rechtsgebieden van Gloudi Advocatuur

Gloudi advocatuur biedt rechtshulp en juridisch advies binnen verschillende rechtsgebieden. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken om langs te komen bij ons op kantoor in Lelystad? Neemt u dan contact met ons op.

Arbeidsrecht

Een reorganisatie binnen uw bedrijf of een conflict met uw werkgever over uw arbeidsovereenkomst. Beide zijn aanleiding om u te verdiepen in uw rechten. Gloudi Advocatuur is gespecialiseerd in arbeidsrecht en adviseert u over uw specifieke situatie.

Bestuursrecht

Bent u het niet eens met een besluit van de overheid ten aanzien van vergunningen of de bestuursdwang? Dan is het mogelijk om een bezwaar- of beroepsprocedure te starten. Gloudi Advocatuur staat u juridisch bij en geven advies.

Sociale zekerheidsrecht

Dit rechtsgebied valt onder het bestuursrecht. De focus ligt hierbij op uitkeringen. Denk hierbij aan bezwaar- en beroepsprocedures tegen, de gemeente, het UWV en de SVB. Gloudi Advocatuur helpt u bij dit soort procedures.

Burenrecht

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Toch kan er een conflict ontstaan dat niet is op te lossen met een bak koffie en een goed gesprek. Bijvoorbeeld als uw ‘buurman’ de gemeente is. Dan gelden er andere regels. Wij adviseren u graag.

Personen- en familierecht

Een goede omgangsregeling voor de kinderen regelen en de inboedel verdelen. Het zijn zaken waar u niet omheen kunt als u gaat scheiden. Gloudi Advocatuur helpt u bij dit gevoelige proces om de zaken voor iedereen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Verbintenissenrecht

Onder het verbintenissenrecht vallen huurovereenkomsten, koopovereenkomsten en arbeidsovereenkomsten. Als een van de partijen zich niet aan de afspraken houdt die in de overeenkomst zijn vastgelegd ontstaat er en conflict. Hulp van een advocaat nodig?

Huurrecht

Als huurder of verhuurder heeft u rechten en plichten. Verhuurt u een huis en betaalt de huurder de maandelijkse huur niet? Of bent u huurder en komt de verhuurder zijn afspraken niet na? Bij dit soort geschillen geven we u juridisch advies en helpen u het conflict op te lossen.

Consumentenrecht

Heeft u problemen met de opzegging van een abonnement of doet de leverancier van een product moeilijk over de garantietermijn? Als consument heeft u verschillende rechten. Onze advocaten adviseren u bij dit soort geschillen.

Gloudi Advocatuur
Botter 11-05
8232 JN Lelystad 


Postbus 321 

8200 AH Lelystad


KvK-Nummer 

53306228

Telefoon
0320 – 250 666


Fax 

0320 – 253 268


E-mail 
info@gloudiadvocatuur.nl

Openingstijden

Maandag       

9:00 - 16:00


Dinsdag        
9:00 - 16:00 


Woensdag    
9:00 - 16:00 


Donderdag    
9:00 - 16:00 


Vrijdag            
9:00 - 16:00

Bankrekeningnummer
ING bank: NL10 INGB 0678.2161.77
ING bank: NL10 INGB 0000.3365.27

Gloudi Advocatuur: uw partner in recht